Energioptimering

Er det tid til at energioptimere jeres hjem? En gennemsnitlig husstand i Danmark bruger ca. 4.000 kWh strøm om året – og der er meget energi og mange penge at spare, hvis du tilvælger energibesparende løsninger.

Energioptimering kan ikke alene indtænkes og implementeres ved nybyggeri, men også i forbindelse med renovering eller blot ved at ændre på små tiltag i hjemmet.

Som familie kan I også tage del i energioptimeringen selv ved f.eks. at slukke for elektrisk udstyr, når det ikke bruges eller udskifte jeres lamper med LED-pærer.

Ønsker I mere gennemgribende energibesparelser, der vil kunne ses på den grønne og økonomiske konto, så vi hos Bøttcher:Fog eksperter i at finde de rette løsninger til din husstand.

Vi kan hjælpe med:

  • Klimaanlæg (Varmepumper, køleanlæg og ventilation)
  • Optimering af belysning
  • IHC-anlæg (Intelligent House Concept)
  • Intelligente installationer og belysning
  • Solcelleanlæg
  • Styring og regulering af hjemmet

Vær opmærksom på, at der er gode muligheder for at få tilskud til – eller fradrag for – dine energirenoveringer i hjemmet. Det er blot vigtigt, at du husker at søge om tilskud inden projektets begyndelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 7020 3030 eller firma@bottcherfog.dk for at høre mere om de energioptimerende muligheder eller for et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.