Industrianlæg

Nedbrud på industrianlæg kan have store økonomiske konsekvenser, eftersom en stabil og vedvarende el-forsynlig er afgørende for at kunne opretholde drift, produktion og effektivitet.

Hos Bøttcher Fog varetager vi projekter på store og såvel som mindre industrianlæg. Vi kan hjælpe med at løse akutte udfordringer, men også med at vedligeholde anlægget, så udfordringerne ikke genopstår i fremtiden. Således nedsættes risikoen for ubehagelige overraskelser som store reparationer og omkostningstunge driftsstop.

Med vores mangeårige erfaring inden for industrien, arbejder vi inden for områder og projekter som:

 • Cityringen – Københavns Metro
 • Datacentre
 • Spildevandsbehandling
 • Varmeforsyning
 • Procesindustri og anden infrastruktur

Vi udfører herunder alle former for el-installationer:

 • Industri-installationer
 • Belysning
 • Kraft
 • Telekommunikation, data og fiber
 • Koblingsudstyr / nødstrøm
 • Termografering
 • Styring og overvågning
 • Energioptimering

El-termografering

Vedvarende el-forsyning er for alle industrianlæg afgørende for at kunne bevare produktion og effektivitet.

Ved hjælp af infrarød optagelse med et varmefølsomt kamera kan termografering afsløre dårlige forbindelser, skæve belastninger eller andre fejl ved el-installationerne. El-termografering fungerer som et forebyggende værktøj og nedsætter risikoen for ubehagelige overraskelser som store reparationer, omkostningsrige driftsstop eller i værste fald brand. Sammen med vores el-installatører planlægges regelmæssig vedligeholdelse og serviceeftersyn, så der kontinuerligt holdes opsyn med tavler og anlæg.

Flere forsikringsselskaber kræver i dag, at virksomheder får termograferet deres tekniske installationer mindst en gang om året. Hos Bøttcher:Fog har vi mangeårig erfaring med el-termografering, og vores teknikere har stor erfaring på området.

ATEX-direktiver og sikkerhedskrav

Arbejdet inden for industrianlæg indebærer komplekse processer – og har derfor tilhørende specifikke sikkerhedsregler, som skal overholdes med stor bevågenhed. Selv de mindste nedbrud kan have store økonomiske konsekvenser, og det stiller helt særlige krav til vores procedurer og metoder.

Vi har derfor store krav til varetagelse og udførelse af disse projekter, og vores kompetencer på området dækker dokumentation, fremtidssikring og dimensionering med henblik på energioptimering, miljøhensyn og overholdelse af disse til enhver tid gældende lovgivning.

Vores teknikere har stor erfaring inden for instrumentering og installation i potentielt eksplosionsfarlige miljøer. Gennem årene har vi opbygget et indgående kendskab til ATEX-installationer, og vi kan derfor håndtere de vigtige sikkerhedskrav, som Arbejdstilsynet har stillet.

I kan være sikre på, at vi altid sørger for løbende vedligeholdelse af anlæggene. Med stor fleksibilitet kan vi aftale tidspunkter for eftersyn og vedligeholdelse. På den måde sikrer vi, at systemerne altid kører – uden stop eller nedbrud.

Jeres virksomhed er altid velkommen til at kontakte os på telefon 7020 3030 eller firma@bottcherfog.dk for at høre mere om muligheder og få et uforpligtende tilbud.

 

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.