El-service

Hos Bøttcher:Fog tilbyder vi el-service til erhverv og betjener til dagligt en række offentlige institutioner og virksomheder, boligselskaber og ejendomsadministratorer på hele Sjælland. 

Vi varetager reparationer og vedligeholdelse af el-installationer og tilbyder totalløsninger i forbindelse med nybyggeri, om- og tilbygning, installation af belysningsanlæg, tele- og datainstallationer samt installation af alarmer.

Som kunde vil I opleve, at vi arbejder ud fra et stærkt værdisæt med fokus på at levere skræddersyede løsninger af høj kvalitet til den rette tid og pris. Jeres tid er dyrebar, og derfor leverer vi de fleste opgaver fra dag til dag – og er klar til at rykke ud, når behovet opstår.

Et godt eksempel på vores arbejde inden for el-service  er vores mangeårige samarbejde med Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Her er vi ansvarlige for den daglige  vedligeholdelse af alle el-installationer, herunder i Vikingeskibshallen, administrationsbygninger og værksteder. Derudover sørger for el-installationer og belysning til nye udstillinger og events.  I kan se mere her.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 7020 3030 eller firma@bottcherfog.dk for en snak om muligheder og et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.