Om os

Vi er en lokal forankret virksomhed som startede i 1986 og beskæftiger i dag 21 medarbejdere.

Forventninger til vores fremtidige energiforbrug kræver langt mere nytænkning end tidligere. Derfor har målet for os været at sammensætte et kreativt team af medarbejdere, som med deres specialiserede viden kan være med til at sikre energibesparende løsninger i en grønnere fremtid.

Vi leverer skræddersyede løsninger, der er tilpasset dine behov. I hele processen fra idé til levering er vi den rigtige leverandør. Vi har elektrikere, som er specialiseret i vores forskellige kompetenceområder, og vi er derfor i stand til at løse alle former for opgaver, store som små.

Vores målsætning er altid at skabe innovative løsninger, hvor energioptimering er i fokus, uanset hvilken type opgaver vi løser. Specialisering og medarbejderudvikling er en forudsætning for at sikre et højt teknisk niveau og markedstilpassede løsninger i topkvalitet.

Når du vælger os, vælger du samtidig en sikker partner til dit projekt. I kraft af vores størrelse og kapacitet kan vi både levere ydelser her og nu samt hjælpe dig og din virksomhed med at lægge energioptimerende planer for fremtiden.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 7020 3030 eller firma@bottcherfog.dk for et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.