Om os

Vi er et Roskilde-baseret el-installatør, der har eksisteret siden 1986 – og i dag beskæftiger vi mere end 40 medarbejdere. I starten af 2021 blev CH Installation en del af Bøttcher:Fog – og det betyder, at vi med de forenede kræfter endnu bedre kan løfte større og stadigt mere komplekse opgaver. 

Til dagligt betjener vi store offentlige institutioner og virksomheder, boligselskaber og ejendomsadministratorer såvel som private i hele Hovedstadsområdet.

Forventningerne til verdens energiforbrug kræver langt mere nytænkning end tidligere. Derfor er den grønne omstilling en dybt forankret del af vores virksomhed.

Vi leverer og installerer energioptimerende løsninger, der er gode for både miljø og økonomi. Det gælder både klimaanlæg til at sikre det gode indeklima, intelligent belysning og installationer, avancerede løsninger inden for bygningsautomatik, ladestandere til el-biler samt generel service.

Specialiseret viden og innovative løsninger

Som kunde hos os får du et nøje udvalgt og sammensat team af dygtige medarbejdere, som med deres specialiserede viden kan levere skræddersyede løsninger, der er tilpasset jeres behov. I hele processen fra idé til levering er vi den rigtige leverandør!

Vores målsætning er altid at skabe innovative løsninger, hvor energioptimering er i højsædet. Vores fokus på specialisering og medarbejderudvikling er en forudsætning for at sikre et højt teknisk niveau og markedstilpassede løsninger i topkvalitet.

I kraft af vores størrelse og kapacitet kan vi både levere ydelser her og nu samt hjælpe dig og din virksomhed med at lægge energioptimerende planer for fremtiden.

Skal vi sætte strøm til jeres projekt? Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 7020 3030 eller firma@bottcherfog.dk for et uforpligtende tilbud.

 

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.