Serviceaftaler

Hos Bøttcher:Fog tilbyder vi serviceaftaler til vores faste kunder. Således får jeres virksomhed en fast og individuel aftale, der indeholder præcis de punkter, som I har behov for.

I vil have faste elektrikere, som kender jeres virksomhed samt behov og forventninger. Med en serviceaftale kan I overlade ansvaret til os – vi tager nemlig ansvar for jeres el-installationer og holder jævnligt øje med, at alting fungerer som det skal.

Vores koncept er fleksibelt og stærkt. Vi er meget fleksible i forhold til aftaler og akutte behov. Alle vores medarbejdere er udstyret med tablets, hvorfra de håndterer alt fra kundekommunikation til bestillinger af nødvendigt materiale og fakturering af afsluttede opgaver. Det er nemt og bekvemt for vores kunder, som vi altid betjener hurtigt og effektivt.

Derfor behøver I ikke bekymre jer om jeres el-installationer. Vi sørger for, at det hele kører, som det skal!

Et godt eksempel på serviceaftaler til faste kunder er vores mangeårige samarbejde med Vikingeskibsmuseet i Roskilde. Her er vi ansvarlige for den daglige  vedligeholdelse af alle el-installationer, herunder i Vikingeskibshallen, administrationsbygninger og værksteder.  I kan se mere her.

Jeres virksomhed er altid velkommen til at kontakte os på telefon 7020 3030 eller firma@bottcherfog.dk for at høre mere eller for et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.