Ladestandere til el-biler

El-bilister er first movers – og de eldrevne køretøjer er i højere grad blevet hyppige på de danske veje. For mange virksomheder, kommuner og boligselskaber kræver den nye bæredygtige mobilitet en ændring i parkeringsfaciliteterne, da man ikke har tilstrækkeligt med ladestandere til el-biler.  

Af samme grund spørger mange danskere sig selv, hvor de kan lade deres el-bil op. Som kommune, virksomhed eller boligselskab kan I være med til at præge den grønne omstilling ved at placere ladestandere i det offentlig rum, ved boligafdelingerne eller på arbejdspladsen.

Hos Bøttcher:Fog tilbyder vi vejledning og installering af ladestandere til både erhverv, kommuner og boligselskaber. Som autoriseret og erfaren el-installatør sørger vi for den rette installering af jeres ladestandere, så I undgår unødvendige reparationer eller nedbrud.

Vi tilbyder uforpligtende vejledning, hvor vores kyndige elektrikere besøger jer. Sammen kan I drøfte muligheder og ønsker for opsætning og placering af ladestandere. Resten sørger vi for!

Vi sætter strøm til jeres grønne tankegang!

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.