Bottcher Fog klimaanlaeg

Varmepumper

Ønsker I at reducere jeres energiforbrug og samtidig holde et sundt indeklima året rundt? Så er en varmepumpe løsningen for jer!

Hos Bøttcher Fog er vi eksperter i installation, service og vedligeholdelse af varmepumper af høj kvalitet. Fra overvejelse til handling – vi er klar til at vejlede og hjælpe under hele processen. Hos Bøttcher:Fog vurderer vores dygtige medarbejdere altid jeres virksomheds nuværende løsning, hvorefter vi kommer med vores bedste anbefalinger til netop jeres behov. Og vi leverer og installerer selvfølgelig den samlede løsning og sikrer, at den giver de resultater, I ønsker.

Hvad er en varmepumpe?

Der findes flere forskellige typer af varmepumper, men fælles for dem alle er, at de udnytter energien i omgivelserne, og omdanner den til brugbar varme. Én type varmepumpe tager f.eks. luft ind udefra og bruger det til at generere varme til at opretholde en behagelig temperatur indendørs. En varmepumpe kan både køle og opvarme, og kan derfor bruges året rundt.

Typer af varmepumper

Væske til vand varmepumpe (jordvarme)

En væske-til-vand varmepumpe kaldes også en jordvarmepumpe. Det gør den, fordi denne type varmepumpe udnytter den energi (varme), der lagres i jordens øverste lag, når solen skinner. Der graves en slange ned udendørs, og i den transporteres varmen via. en væske. Den opvarmede væske bliver ledt til varmepumpen, som er sat op indendørs. Den indendørs varmepumpe omdanner den lagrede energi, så den kan bruges til opvarmning gennem radiatorer, gulvvarme samt opvarmning af varmtvandsbeholder.

Luft til vand varmepumpe

En luft-til-vand varmepumpe udvinder varme fra luften udendørs, der bruges til at opvarme vand, der føres ud i bygningen via. gulvvarme eller radiatorer. Derudover sørger den også for opvarmningen af brugsvand. En luft-til-vand varmepumpe kræver ikke så meget plads, som en væske-til-vand varmepumpe gør.

Luft til luft varmepumpe

En luft-til-luft varmepumpe udvinder varme, ligesom luft til vand varmepumpen, fra luften udendørs til enten at varme eller køle luften indenfor. Varmen fordeles via. en blæser og ikke gennem en radiator eller gulvvarme. I processen filtrerer varmepumpen luften for støv og snavs, hvilket gør, at indeklimaet bliver betydeligt forbedret.

Fordelene ved varmepumper

  • Betydeligt billigere varme
  • Reduceret miljømæssigt fodaftryk
  • Forbedret indeklima
  • Behagelig temperatur indendørs

Der er mange fordele ved en varmepumpe, men en af de største fordele er dens høje energieffektivitet. Ved at udnytte energien fra omgivelserne, såsom luft, bruger varmepumpen kun en lille mængde el. Dette resulterer ikke kun i betydelige besparelser på jeres elregning, men reducerer også jeres miljøpåvirkning, hvilket er godt for både din pengepung og miljøet. 

Vi kan både levere den enkelte varmepumpe, men er også specialiserede i at levere komplekse og sammensatte varmepumpeløsninger, der kombinerer forskellige varmepumpetyper. Læs bl.a. om, hvordan vi sørgede for en energioptimering hos Westrup ApS på nedenstående link.

Nysgerrig på hvordan vi kan hjælpe dig?

Et ordentligt indeklima er afgørende for medarbejdernes sundhed samt produktiviteten og effektiviteten på en arbejdsplads. En varmepumpe tager luft ind udefra og cirkulerer luften indendørs. På den måde er en varmepumpe ideel til at sikre det rette og behagelige indeklima.

Vores service

Vores erfarne team af elektrikere har mange års erfaring med montering af varmepumper. Derfor er vi med dig hele vejen. Vi står klar til at rådgive dig om, hvilken varmepumpe der matcher dine behov bedst. I udvælgelsesprocessen indgår en række faktorer som størrelsen af jeres lokaler, støjhensyn, mm. Efter I har valgt den varmepumpe, der passer til lige netop jer, sørger vores teknikere for en sikker og effektiv installation. Vi sikrer, at alt bliver monteret i overensstemmelse med gældende regler og standarder, så I kan være sikre på, at systemet fungerer optimalt.

For at sikre, at jeres varmepumpe forbliver i god stand og yder optimalt år efter år, tilbyder vi regelmæssig service og vedligeholdelse. Vores serviceaftaler sikrer, at eventuelle problemer opdages og løses tidligt.

Vil du vide mere?

Kontakt os allerede i dag på telefon 7020 3030 eller mail firma@bottcherfog.dk for at høre mere om mulighederne og få samtidig et uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.

    Bottcher Fog klimaanlaeg