Find en god el-installatør

Selvom der er mange ting, du selv kan lave i din bolig, så skal du være forsigtig med el-delen. Selvfølgelig kan du sætte lamper op og tilslutte køleskab og vaskemaskine, men det meste andet, kræver en autoriseret el-installatør.

Få sikre installationer med el-installatør

Dårlige el-installationer er hvert eneste år skyld i mange nedbrændte huse. Derfor er det vigtigt, at have styr på reglerne for, hvornår el-arbejdet skal udføres af en autoriseret el-installatør.

Er du lidt fiks på fingrene, så må du altså gerne sætte dine lamper op selv. Du skal bare bruge lampeudtag, som din el-installatør har sat op. Du må også gerne skifte dine kontakter og trække ledninger fra både kontakter og lampeudtag. Men husk: Du må ikke selv lave nye kontakter eller udtag.

 

Vælg en autoriseret el-installatør!

Det er dit ansvar, at el-installationerne i dit hjem er sikre og lovlige. Det betyder, at du har ansvaret for at vælge en autoriseret el-installatør til de installationer, der kræver det.

Du kan slå din el-installatør op i Sikkerhedsstyrelsens Autorisationsregister, hvis du vil være sikker på, at han har sine autorisationer i orden. Registeret indeholder også autorisationer indenfor VVS, kloak og gas. Det gør det nemt at finde sine håndværkere og sikre sig, at de har styr på det, de laver.

Er du i tvivl om reglerne?

Hvis du er i tvivl om, hvad du må, så er det en god idé at sætte sig ind i det først. Sikkerhedestyrelsen har lavet en række videoer, der gennemgår det el-arbejde du selv må lave, og hvornår du har brug for en el-installatør.

Bøttcher:Fog er autoriseret el-installatør, og laver de bedste og sikreste løsninger på el i dit hjem.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.