Det skal du vide, når du vælger din elektriker i Roskilde

Der er mange elektrikere at vælge imellem i Roskilde. Det gør det også svært at finde ud af, hvem man skal ringe til, når man har brug for el-service. Vi har dog et par gode råd til, hvad du skal kigge efter, når du vælger din elektriker.

Autoriseret elektriker i Roskilde

Vores bedste råd er, at du altid vælger en elektriker, der er autoriseret el-installatør. Det er din garanti for, at det arbejde de udfører er sikkert og lovligt.

El-arbejde er et af de områder, der kræver en autorisation. Det betyder, at selvom nogle håndværkere tilbyder at tilslutte dine hårde hvidevarer, sætte lamper op osv., så er der nogle typer el-service, som de ikke må lave uden autorisation. Det betyder også, at der er nogle typer el-arbejde, som du heller ikke selv må rode med.

Det kan godt betale sig at sætte sig ind i reglerne for, hvad der kræver autorisation – især hvis du selv vil rode med det. Dårlige el-installationer er nemlig ofte skyld i, at der går ild i huse. Så selvom du selv synes, du er god til det med el-installationer, så hold dig til at lave de ting, der er lovligt.

Når du ser dig om efter en god elektriker i Roskilde, skal du altså være sikker på, at han er autoriseret el-installatør.

Spørg din elektriker til råds

Hvis du sikrer dig, at din elektriker er autoriseret, så er du på rette vej. Han vil også kunne rådgive dig, hvis du får problemer med at sætte en lampe op eller tilslutte dine hårde hvidevarer.

På Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside kan du også se, hvilke gør-det-selv-projekter du selv må lave og hvornår det kræver en autoriseret håndværker.

Det er en god idé at spørge din elektriker til råds, hvis du bliver i tvivl om, hvad du selv må sætte op og slutte til.

 

Bøttcher:Fog er autoriseret el-installatør i Roskilde, og står klar til at hjælpe dig med alt el i din bolig.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.