El-service kan spare dig for mange penge

En gennemsnitlig husstand i Danmark bruger ca. 4.450 kWh om året. Ofte kan du spare energi og penge ved at vælge energibesparende løsninger i dit hjem. God el-service kan også give dig store besparelser i sidste ende.

Små ændringer med stor betydning

Der er masser af små-ting, du nemt selv kan gøre, inden du får elektrikeren ud og lave diverse el-service. Det handler blot om at finde de ting i dit hjem, der sluger strøm. F.eks. kan du spare mange penge ved at skifte fra glødepærer og halogenpærer til LED-pærer.

Desuden sluger alle hjemmets stand by-knapper masser af strøm. TV, computer, printer, spillekonsoller og router står ofte tændt i døgndrift og sluger nemt 500-1000 kr. på et år. Husk at slukke på kontakten, når du ikke bruger maskinerne.

Dit gamle køleskab og fryser er også hurtige til at sluge dine penge. Der er meget at spare ved at skifte til energimærke A++. Et andet godt tip er at droppe tørretumbleren og tørre tøjet på tørrestativ.

 

Energibesparende el-service

Det kan godt betale sig at få din elektriker ud og se på, hvilke el-service der give dig besparelser. Det kan eksempelvis være intelligent belysning, der kun tænder ved bevægelse.

Solcelleanlæg er også en god måde at spare mange penge på. Det tager selvfølgelig lidt tid at tjene hjem, men din elektriker kan helt sikkert hjælpe dig med at regne ud, om det kan svare sig for dig.

Tag din elektriker med på en gennemgang af dit hjem, og lav en plan for, hvilken type el-service du har brug for, hvis du vil have et mere energibesparende hjem. Energibesparende el-service behøver ikke koste en formue, og kan spare dig for mange penge på elregningen.

Bøttcher:Fog er autoriseret el-installatør og er eksperter i at finde de rigtige løsninger til enhver husstand. Få el-service af høj kvalitet og spar penge på elregningen med Bøttcher:Fog.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.