Bottcher Fog klimaanlaeg

Varmepumper, køleanlæg og ventilation

Hos Bøttcher:Fog lægger vi vægt på at skabe det gode arbejdsmiljø på jeres arbejdsplads. Et godt indeklima i virksomhedens lokaler er foruden at skabe sund trivsel også med til at forebygge spredning af smitsomme sygdomme. Derfor oplever vi også, at flere og flere danske virksomheder i disse år får implementeret et klimaanlæg, der netop kan sikre det rette og behagelige indeklima.

Indeklimaet er et af de vigtigste fundamenter for, at medarbejderne trives i dagligdagen. Hos Bøttcher:Fog siger vi altid, at det bedste og mest optimale indeklima er opnået, hvis man ikke lægger mærke til det og blot trives i hverdagen. Fungerer jeres indeklima eller klimaanlæg ikke, vil det være til gene for alle medarbejdere, der kan opleve hovedpine, koncentrationsbesvær og spændinger i kroppen.

Vi leverer og installerer varmepumper, køle- og ventilationsanlæg, og er specialister i at sikre det gode og behagelige indeklima, der skaber renere luftlag på kontoret. Derudover er der i nutidens klimaanlæg og løsninger besparelser at hente – både på den økonomiske og miljømæssige konto.

Fra overvejelse til handling – vi er klar til at vejlede og hjælpe under hele processen. Hos Bøttcher:Fog vurderer vores dygtige eksperter altid virksomhedens nuværende løsning, hvorefter vi kommer med vores bedste anbefalinger til netop jeres behov. Og vi leverer og installerer selvfølgelig hele den samlede løsning og sikrer os, at den giver de resultater, I ønsker.

Kontakt os allerede i dag på telefon 7020 3030 eller firma@bottcherfog.dk for at høre mere om mulighederne og få samtidig et uforpligtende tilbud.

Hos Bøttcher:Fog kvalitetssikrer vi altid vores udvalgte produkter. Samsung leverer de bedste integrerede løsninger på markedet – og derfor anbefaler vi dem til vores kunder. 

Læs mere om den nyeste Wind-Free varmepumpe her, og i nedenstående video kan du se mere om “Round Flow Cassette”.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.