Varmepumper, køleanlæg og ventilation

Hos Bøttcher:Fog lægger vi vægt på det gode arbejdsmiljø og sund trivsel på din arbejdsplads.

Indeklimaet er et af de vigtigste fundamenter for, at dine medarbejdere trives i dagligdagen. Er indeklimaet optimalt, så lægger ingen mærke til det i hverdagen. Fungerer det ikke, kan det være til gene for alle. Derfor er det vigtigt, at I får en løsning, der er tilpasset jeres omgivelser og behov.

Vi leverer varmepumper, køle- og ventilationsanlæg til din virksomhed. Vi sikrer indeklimaet og tilbyder desuden installation af køleanlæg til serverrum, indgangspartier og alt der imellem.

På grund af de seneste års udvikling inden for både varmepumper og køleanlæg, er der store besparelser at hente ved den rette løsning, og vi vil til hver en tid anbefale dig at undersøge mulighederne for din virksomhed. Det kan vi hjælpe med.

Hos Bøttcher:Fog vurderer vores dygtige eksperter altid jeres nuværende løsning, hvorefter vi kommer med vores bedste anbefalinger til netop dit behov. Og vi leverer og installerer selvfølgelig hele den samlede løsning og sikrer os, at den giver de resultater, I ønsker.

Kontakt os allerede i dag på telefon 7020 3030 eller firma@bottcherfog.dk og få et uforpligtende tilbud.

Hos Bøttcher:Fog kvalitetssikrer vi altid vores udvalgte produkter. Samsung leverer integrede løsninger, som vi mener, er de bedste på markedet.

Læs mere om den nyeste Wind-Free varmepumpe her, og i nedenstående video kan du se mere om “Round Flow Cassette”.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.