Varmepumper

Er din varmeregning også alt for høj?

I mange hjem kræver det en uforholdsmæssig stor mængde energi at varme huset op. Det er hverken godt for miljøet eller for pengepungen. Derfor er det for rigtig mange mennesker en god idé at investere i en varmepumpe.

Den rette varmepumpe vil forbedre indeklimaet i dit hjem markant og bringe mere trivsel til dig og din familie, når I opholder jer i hjemmet. Du vil også opleve markante besparelser i forhold til prisen på elvarme.

Der findes flere forskellige typer varmepumper, som passer til forskellige behov:

 • Jord til vand
  En jordvarmepumpe udnytter jordens energi og omsætter den til varme i din husstand. En jordvarmepumpe er den løsning, der giver den største besparelse, men er også den mest omfattende at få installeret. Jordvarmepumpen kan fungere som primær varmekilde i dit hjem, og den sikrer både varme i huset og varmt brugsvand.
 • Luft til vand
  En luft til vand-varmepumpe omdanner energien i udeluften til varmt vand.
  Energien kan derfor bruges til opvarmning af hjem, der har vandbårne radiatorer og gulvvarme. En luft til vand-varmepumpe kan fungere som primær varmekilde i dit hjem, og den sikrer både varme i huset og varmt brugsvand.
 • Luft til luft
  En luft til luft-varmepumpe opvarmer udeluften og blæser den ind i huset, som varmes op på denne måde. Luft til luft-varmepumper opvarmer hjemmet, men kan ikke bruges som kilde til varmt brugsvand. Varmepumpen egner sig derfor godt til sommer- og fritidsboliger.

Er du klar til at gøre noget godt for dit indeklima, din pengepung og for miljøet?

Så kontakt Bøttcher:Fog i dag på telefon 7020 3030 eller firma@bottcherfog.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.

Bliv ringet op

✔ Få et gratis og uforpligtende tilbud
✔ Få svar på dine spørgsmål
✔ Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer hurtigst muligt.Hos Bøttcher:Fog forhandler vi følgende modeller: 
SAMSUNG
Easy
SAMSUNG
Smart comfort
SAMSUNG
Smart exclusive
SAMSUNG
Windfree™