Bøttcher Fog A/S søger teknisk medarbejder

Er du god til kundekontakt? Trives du i en hverdag med mange bolde i luften og et arbejdsliv med ”frihed under ansvar? Vil du være med til at styrke Bøttcher Fogs profil på hjælpemiddelområdet? Har du desuden lyst til at gøre en forskel for handicappede og ældre medborgere? Så er det måske netop dig, vi søger

Hos Bøttcher Fog udfører vi alle former for elinstallationer samt servicerer og udfører forebyggende vedligehold på store og mindre anlæg.

Til vores team på 55 dygtige profiler søger vi en teknisk medarbejder, der kan bistå med at opsætte og tilslutte høretekniske hjælpemidler ude i hjemmene hos borgere, der har udfordringer med hørelsen. Herudover kan der forekomme dage, hvor du skal hjælpe dine øvrige kolleger med diverse opgaver installationsopgaver.

Hjælpemidlerne dækker blandt andet behov for klar og tydelig lyd fra TV og musikanlæg samt information om vigtige alarmer og ringetoner. Hørehjælpemidler anvendes typisk af hørehæmmede i hjemmet og kan være alarmsystemer, TV-løsninger, vibrationssignaler, forstærkning af telefoner mm og kan dække borgeres daglige behov for livsvigtig alarmering, underholdning og kommunikation.

Din profil

  • Du kan være uddannet Radio/TV-tekniker, elektriker eller lignende. Det vigtige er din forståelse af det tekniske ved Radio/TV og den grundlæggende inden for elektronik. Erfaring med høretekniske hjælpemidler er ikke påkrævet, idet oplæring i nødvendigt omfang vil finde sted.
  • Du skal trives med en travl og mangfoldig hverdag og kunne håndtere uventede tekniske udfordringer.
  • Du kan forvente at skulle tilbringe meget af din tid hos kunderne og skal derfor føle dig godt tilpas med denne udadvendte del af jobbet.
  • Du kan håndtere ældre og handicappede, som udgør en stor del af de borgere, som besøges.
  • Du har ren straffeattest og kørekort i kategori B.

Bliv en del af et stærkt sammenhold

Hos Bøttcher Fog får du et job med en stor grad af frihed, og hvor du er herre over din egen tid. Du får bil, telefon og PC stillet til rådighed, og du vil køre ud til borgerne fra din egen bopæl. Vi har et godt arbejdsmiljø og plads til forskelligheder. Hos os bliver du således en del af et stærkt fagligt team med et godt sammenhold og fede fællesarrangementer – senest havde vi et stort og vellykket kunde- og medarbejderevent i forbindelse med Tour de France-starten i Danmark. 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter kvalifikationer. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Hedegaard på telefon 20 60 30 91 eller Simon Pedersen på telefon 20 90 51 50

Vi ser frem til at modtage en kortfattet ansøgning på chh@bottcherfog.dk

Ansøgningsfrist er den 26. august 2022

 

Har du spørgsmål?

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Christian Hedegaard på telefon 20 60 30 91 eller Simon Pedersen på telefon 20 90 51 50.

Vi ser frem til at modtage en kortfattet ansøgning på chh@bottcherfog.dk.

Ansøgningsfrist er den 26. august 2022